Coachingforløb

Set Your Inner Unicorn Free

1:1 Coachingforløb

Personligt 1:1 forløb for dig som vil hvile i din kønsidentitet og seksualitet, forstå dig selv og dine reaktioner samt få redskaber til at tackle ubehagelige situationer.

Forløbet er for dig, der

 • Enten lige har fundet ud af at du er LGBT+ person eller har været sprunget ud længe, men stadig synes, det kan være udfordrende.
 • Enten føler dig uafklaret omkring din kønsidentitet og/eller seksualitet. Eller føler dig afklaret, men det kan stadig være svært, fordi du ikke føler dig helt accepteret, som den, du er.
 • Vil skabe et dejligt liv, hvor du kan være dig selv, og ikke er på vagt overfor, hvad andre tænker og synes om dig.
 • Mærker at du har brug for at blive støttet og guidet tæt gennem processen, så du med sikre skridt trygt kan gå vejen med at finde hjem til dig selv og den du er.

Efter forløbet

 • Har du konkrete værktøjer til at håndtere de udfordrende situationer, du møder.
 • Har du god forståelse for dig selv, dine reaktionsmønstre, hvad der trigger dig og hvorfor.
 • Har du mere energi og glæde samt mod på livet.
 • Ser du din historie i et nyt, meningsfuldt og positivt lys.
 • Har du drømme og mål for fremtiden, som giver sommerfugle i maven.

Forløbet indeholder

1.-2. session: Find fred med fortiden
Du HAR en historie, du ER IKKE din historie. Vi undersøger hvilken historie du fortæller om dig selv. Herunder din fortid, din historie om din kønsidentitet og/eller din seksualitet. Vi kigger på hvad i din historie der er støttende og hvad der er hæmmende ift. den du er i dag og gerne vil være. Og så ser vi på din historie i et nyt lys og hvordan den kan støtte dig nu og fremover. Ikke mindst hvad du ønsker at slippe og finde fred med, så det ikke fylder i din hverdag. Vi kigger også på de roller du har haft hidtil. Og du finder ud af hvilke roller du vil sige farvel til og hvilke nye du ønsker at udfolde.

3. session: Forstå dig selv
Vi taler med de forskellige perspektiver du har ift. dig selv. Du bliver klogere på de forskellige perspektiver. Hvilke der er dominerende og hvilke der er undertrykt. Og du indser hvad der er på spil ift. dine handlinger og mønstre. Så hvem skal fremover have mere taletid for at du kan leve det liv du ønsker?

4. session: Hvordan du adskiller dig selv fra andre
Vi kigger på din personlige sandhed – som er det sæt af overbevisninger du ubevidst har accepteret gennem din opvækst, dine erfaringer, samfundets normer osv. Vi afslører (u)sandheden i dem dem og kigger nærmere på hvad du ubevidst har gået og troet på, og som nu skal droppes. Og hvad du i stedet tror på nu med de nye erkendelser. Vi får adskilt hvad der er knyttet til normer i samfundet og familien og hvad der er “din sandhed” – det som du tror på.

5. session: Hvordan siger du til og fra
Vi kigger på situationer som du bliver påvirket af følelsesmæssigt og har svært ved at navigere i. Vi undersøger hvad der sker i situationen og hvad det trigger hos dig. Du får nogle aha-oplevelser om dig selv. Og med denne bevidsthed i hånden guides du til at finde nye måder at agere på.

6.-7. session: Et fast pejlemærke i dit liv
Vi kigger på de værdier du hidtil har navigeret efter ubevidst. Du vælger hvilke du vil fortsætte med og hvilke nye der skal i spil for at du kan få det liv du drømmer om med de prioriteter du ønsker. Og vi omsætter dine værdier til helt konkrete og let implementerbare handlinger i din hverdag. Så du har noget fast og håndgribeligt at læne dig op ad.

I de 2-3 uger mellem sessionerne arbejder du selv med et konkret mål fra sessionen, du lytter til de tre videoer efter behov og vi følger op sammen undervejs.

Kontakt mig for at høre mere

Du får

 • Syv online 1:1 sessioner á 60 minutter
 • Tre korte videoer til at støtte dig i hverdagen
 • Værktøjer du selv arbejder med mellem sessionerne
 • Opfølgning mellem sessionerne via mail eller telefon

Du bliver altså fulgt tæt af mig gennem hele forløbet.

Varighed

Tre måneder. Forløbet er bygget op omkring de individuelle sessioner, hvor der typisk er 2-3 uger mellem hver session.

Din investering

Introduktionspris 6.900 kr. (kan deles op i rater)

Jeg har et begrænset antal pladser til halv pris / 3.450 kr. til de første, som tilmelder sig og starter på forløbet.

Priser er inklusiv moms.

Kom i gang

Kontakt mig for at booke din plads på forløbet eller bestille en afklarende samtale.

Kontakt