Lgbt+ coach

Lgbt+ coach – transkønnet, nonbinær eller ?

Er du transkønnet, nonbinær, queer eller på anden måde normbryder, når det kommer til køn?

Så har du højst sandsynligt oplevet situationer, der var pinlige, akavede, ubehagelige eller måske ligefrem voldelige. Måske andre er blevet provokeret af din måde at udtrykke dit køn på og har reageret overfor dig. Måske nogen har fejltolket dit køn og ment du ikke passede ind. Det kan være du er blevet påduttet bestemt tøj og bestemte pligter og ikke har kunnet leve op til forventningerne. Og det kan være meget mere. Hentydninger. Blikke. You name it.

Alt dette sætter sig i de fleste mennesker som en følelse af forkerthed, en følelse af skam, en følelse af ikke at passe ind. Og derfor har mange normbrydere oplevet at føle sig forkerte enten ved at “være sig selv” og/eller tilpasse sig og dermed føle sig som en forkert udgave af sig selv. Men ingen af disse løsninger er holdbare i længden. De skaber smerte og i nogle tilfælde stress og sygdom.

Det kan være at du har fundet ud af og taget valget om, at du vil “være dig selv” og ikke en forkert udgave af dig selv bare for at passe ind. Hvis du allerede har taget det valg, så tillykke, du er sej. Og du kan sikkert allerede mærke, at det føles rigtigt. Men der er måske stadig noget fra fortiden, der nager dig. Der opstår måske stadig situationer, hvor folk reagerer på dig, på en måde, som ikke er rar for dig. Alt du ønsker er at finde fred med din fortid, leve dit liv lige nu og som den, du er og kunne nyde det til fulde.

Det fortjener du, og det er muligt. Jeg har selv gået et langt stykke af vejen og fundet fred med meget af min fortids smerte ved at føle mig forkert. Og i dag hjælper jeg lgbt+ personer til at føle frihed til at være sig selv. Det gør jeg ved som coach at støtte dig i en personlig udviklingsprocess med din egen selvkærlighed, praktiske værktøjer og i det tempo, der passer dig. Så du både kan favne din lgbt-hed og samtidig slippe lgbt-rollen. Ja, det lyder modsatrettet, men det er det overhovedet ikke.

Lyder det som noget for dig, så se mere om sessioner og forløb her eller kontakt mig her.

Find og vær dig selv uden identitetskrise

Der er flere grunde til, at vi forsøger at tilpasse os. Først og fremmest er det en overlevelsesmekanisme for ikke at blive udstødt af flokken. Hvis vi er ligesom alle de andre, så passer vi ind i flokken. Men det er ikke en god langsigtet løsning at undertrykke sider af sig selv. Det skaber stress og mistrivsel. Og det kan give en identitetskrise. Det afholder os fra at leve et fuldt og lykkeligt liv.

En bedre løsning er at omfavne og forstå, hvem vi er, og hvad der er vores unikke personlighed og bidrag i verden. Så vil verden og mulighederne åbne sig op for os. Mulighederne for at udfolde flere sider af os selv og bruge os selv som hele mennesker.
Om det er en kønsidentitet der udfoldes eller anden identitet, så handler det om at sprænge rammerne og bryde ud af boksen.

Det handler om at finde sig selv og være sig selv med alt, hvad det indebærer.

Nysgerrig på, hvordan jeg kan hjælpe dig, så kontakt mig for en gratis samtale her.

To be or not to be lgbt+

Der er to ting i lgbt+ vinklen for mig. Den ene er, at lgbt+ ikke skal fylde en stor del i hverdagen for lgbt+ personer. At lgbt+ personer ikke føler sig “peget ud”, hverken negativt eller positivt. Og hvis de bliver det, at de står så stærkt i sig selv, at det ikke fylder så meget. Så egentlig er målet ikke at føle sig som en minoritet.

Men det er også at tage vores unikhed, vores anderledeshed og bruge det. Dvs. at owne vores lgbt+ identitet og bruge den til vores fordel. Direkte eller indirekte. Når vi er vores autentiske selv, så står vi stærkt i os selv. Når vi gør det, så kan vi finde og udleve vores formål. Vi kommer tættere på os selv og vi skaber nære relationer. Vi lever et autentisk liv. Vi kan bedre vælge til og fra. Og sige til og fra. Fordi vi ved hvem vi er og hvad vi vil.

Jeg tilbyder et coachingforløb, hvor du kommer til at stå stærkt i dig selv og din lgbt+ identitet. Se forløbet her.