Gratis samtale

Gratis sparring for dig som

  • Står med en konkret LGBT+ udfordring – fx at tackle bestemte situationer, hvor du føler dig forkert – og ønsker afklaring og sparring på hvad du skal gøre.
  • Lige har opdaget din kønsidentitet eller seksualitet, synes det virker uoverskueligt og har brug for hjælp til at finde ud af, hvad der er vigtigst for dig lige nu.
  • Vil høre mere om, hvordan mit coachingforløb kan hjælpe dig med i din situation og fornemme om jeg er den rigtige til at hjælpe dig.
Kontakt mig for en gratis samtale
Foto: Nanna Navntoft

Foto: Nanna Navntoft

Udtalelser

Lettelse og klarhed

“Tusind tak for hjælpen, Noah. Jeg kan hundrede procent anbefale alle at snakke med dig. Jeg sidder tilbage med en lettelse og en klarhed, jeg ikke har kunnet finde på egen hånd, og som er essentiel for at kunne få en vellykket fremtid.”

Mason Simonsen

Konkrete mål og egenomsorg

“Min coaching med Noah var en meget givende, inspirerende og konstruktiv oplevelse.

Noah var super opmærksom og empatisk og var god til at lytte og hjælpe mig med at sætte nogle konkrete mål og intentioner og en plan der kunne hjælpe mig at opnå det jeg gerne ville. Fx øve mig i at synge og at det er okay hvis det lyder ‘grimt’ eller at jeg ikke skal have sådan urimelige eller for høje krav til mig selv. Altså have egenomsorg med i min proces og ikke køre mig selv for hårdt. Der var ro og rum til at jeg kunne være i processen i det tempo der føltes godt for mig.

Jeg kan varmt anbefale et coachingforløb med Noah.”

Raymonde Gaunoux – Musiker

Kontakt mig for en gratis samtale