Udtalelser

Lettelse og klarhed

“Tusind tak for hjælpen, Noah. Jeg kan hundrede procent anbefale alle at snakke med dig. Jeg sidder tilbage med en lettelse og en klarhed, jeg ikke har kunnet finde på egen hånd, og som er essentiel for at kunne få en vellykket fremtid.

Mason Simonsen

Konkrete mål og egenomsorg

“Min coaching med Noah var en meget givende, inspirerende og konstruktiv oplevelse.

Noah var super opmærksom og empatisk og var god til at lytte og hjælpe mig med at sætte nogle konkrete mål og intentioner og en plan der kunne hjælpe mig at opnå det jeg gerne ville. Fx øve mig i at synge og at det er okay hvis det lyder ‘grimt’ eller at jeg ikke skal have sådan urimelige eller for høje krav til mig selv. Altså have egenomsorg med i min proces og ikke køre mig selv for hårdt. Der var ro og rum til at jeg kunne være i processen i det tempo der føltes godt for mig.

Jeg kan varmt anbefale et coachingforløb med Noah.”

Raymonde Gaunoux – Musiker

I tvivl om branche – fra frustreret til rolig

“Før forløbet var jeg frustreret og nærmest desperat efter at komme væk fra min branche, men jeg vidste ikke, hvad jeg ellers skulle lave. Jeg er stadig i tvivl om min fremtid, men jeg er blevet mere rolig og afslappet. Generelt har jeg fået en følelse af, at det nok skal gå. Jeg har et par overvejelser i støbeskeen, så det er bare om at kaste sig ud i det og prøve det af.

Noah er meget rolig og virkelig behagelig at tale med. Under sessionerne kom der mange overvejelser og nye måder at se tingene på frem, som har været inspirerende for mig.”

Lotte – Sygeplejerske

Kontakt mig for en gratis samtale